Web Optimalisatie

Laat alles uit jouw website halen
Web Optimalisatie
Wat is web optimalisatie?
Web optimalisatie is alles omtrent het optimaliseren van jouw website, zoals de vindbaarheid, snelheid en/of effectiviteit. Er wordt op basis van (data gedreven) onderzoek bepaald welk onderdeel er de prioriteit heeft en deze wordt als eerste geïmplementeerd.
Het is in eerste instantie belangrijk dat geïnteresseerde mensen jouw website kunnen vinden (in zoekmachines), voordat het überhaupt zin heeft om de website zelf te optimaliseren. Nadat dit het geval is, is het van belang dat de bezoekers ook alle informatie kunnen vinden die zij nodig hebben. Ten slotte is een fijne ervaring niet geheel onbelangrijk in het besluitvormingsproces van website bezoekers.
Effectiviteit
Een ander woord voor effectief is doeltreffend. Elke website (& pagina) heeft een doel nodig.
Snelheid
Een snelle website zorgt voor een fijnere ervaring. Daarnaast zorgt een langzame website ervoor dat bezoekers vertrekken.
ZZ
Relevantie
Sluit de website aan op de intentie die de bezoeker had om jouw website te bezoeken?
UU
Vindbaar
Uit onderzoek blijkt dat ruim de helft van de Nederlanders online zoekt naar bedrijfsinformatie.
Relevantie
Zoekt en gij zult vinden
Relevantie speelt een ontzettend belangrijke rol bij de besluitvorming van bezoekers. De inhoud van de pagina’s moeten natuurlijk aansluiten op hetgeen waar jouw bezoekers naar zoeken.
Samen met jou ga ik onder andere met de volgende vragen aan de slag:
  • Waarom zouden bezoekers specifiek voor jouw oplossing moeten kiezen?
  • Welk eindresultaat hopen de bezoekers te bereiken door jouw product of dienst aan te schaffen?
  • Waar hechten de bezoekers waarde aan? Is dit vertrouwen? Prijs? Kwaliteit?
  • Sluiten de teksten aan op de motivatie die de bezoekersop dat moment hebben?
Teksten Schrijven
De kracht van goede teksten op jouw website

De afgelopen jaren heb ik gezien dat veel ondernemers het moeilijk en vervelend vinden om (goede) teksten te schrijven. Jij weet natuurlijk zelf het beste wat jij als bedrijf doet en wat klanten aan jou hebben. Toch is het tekstueel aantrekkelijk maken van deze boodschap vaak aardig lastig, terwijl het niet geheel onbelangrijk is.

Ik hoef jou niet meer uit te leggen dat online een steeds belangrijke rol speelt en hier zijn teksten een essentieel onderdeel van. Door de teksten te laten aansluiten op de behoefte van jouw doelgroep, zorg jij ervoor dat bezoekers eerder klanten worden en dit is natuurlijk wat jij uiteindelijk wilt.

  • Geen omkijk meer naar de teksten op jouw website.
  • Hoger in zoekmachines door de juiste teksten.
  • Bezoekers begrijpen wat jij wilt overbrengen.
Veelgestelde vragen
Vragen die ik wil dat mensen stellen

Elke case is weer anders. Voordat ik hier een antwoord op kan geven, is het eerst noodzakelijk dat ik onderzoek doe naar jouw bedrijf en kijk waar de kansen liggen.

Dit (data gedreven) onderzoek bedraagt €97. Zowel het (goed) instellen van alle databronnen, als het rapporteren van de uitkomsten zit bij de prijs inbegrepen. Voor meer informatie over dit onderzoek, kun je contact opnemen.

Op basis van dit onderzoek bepaal ik hoeveel waarde ik jou kan geven en op basis hiervan maak ik een op maat gemaakte offerte die aansluit bij jouw wensen. Het laten opstellen van een offerte is geheel vrijblijvend.

Dat weet je niet, maar zelf ben ik wel voorstander van no cure, no pay. Alleen dit is een beetje saai, dus daarom doe ik er graag een schepje bovenop. Als jij na drie maanden nog niet de verwachte resultaten ziet, ontvang jij 120% van jouw volledige investering terug. Dat lees je goed. 20% bovenop het bedrag dat jij geïnvesteerd hebt. Waarom? Omdat ik er simpelweg van overtuigd ben dat jij resultaten gaat zien. Deal?

Met behulp van data is elke nieuwe klant te herleiden en weet jij op welke manieren zij (online) in aanraking zijn geweest met jouw bedrijf/website.

In december 2019 ben ik begonnen met Computerhulp Schouwen en begin maart 2020 zat ik op ruim 100 klanten. Deze klanten zijn door middel van online adverteren, organisch verkeer en effectief webdesign bij mij terecht gekomen. Op een aantal veel gezochte (lokale) zoektermen sta ik in de top 3. Daarnaast maakt op dit moment 1 op de 12 bezoekers een afspraak. Ik kreeg hier zo’n enorme kick van, dat ik graag andere bedrijven hiermee wil helpen.