Webdesign

Effectieve website laten maken vanaf €459
Webdesign
Een website: de basis voor jouw succes

De websites die ik maak zijn gebouwd voor conversie en vindbaarheid in zoekmachines, zodat geïnteresseerde bezoekers jouw website vinden en uiteindelijk resulteren in tevreden klanten.

In samenspraak met jou, ontwerp ik een website die aansluit bij de boodschap die jij over probeert te brengen. Hierdoor herkennen bezoekers direct jouw bedrijf in het ontwerp van de website.

Eenmalige investering
Geen gezeur met abonnementen. Jij investeert eenmalig een bedrag voor het maken van de website en daarna zit jij nergens meer aan vast.
CMS
Door de simpele Wordpress CMS kun jij zelf ontzettend makkelijk jouw website beheren, zodat jij zelf de inhoud van pagina's kunt aanpassen en media kunt uploaden.
Onbeperkt aanpassingen
Ik ben pas tevreden wanneer jij dit ook bent! Wilt jij tóch nog dat ik een aantal dingen op de website aan pas? Dan doe ik dit maar al te graag!
Snelle support
Ik streef ernaar om binnen 12 uur te reageren op elk mailtje en telefoontje dat ik ontvang, zodat jouw wensen voor de website zo snel mogelijk gerealiseerd kunnen worden.
Statistieken
Inzicht in het gedrag van bezoekers
Dankzij het overzichtelijk data dashboard van Google (Google Analytics) weet jij exact hoe de bezoekers op uw website zijn gekomen en welke pagina’s zij bezocht hebben. Ik stel het volledig voor jou in, zodat jij altijd en overal via de website of de app informatie over jouw website kunt vinden.
Al deze data kan nog wel eens overweldigend zijn. Daarom leg ik maar al te graag persoonlijk aan mijn klanten uit hoe Google Analytics werkt en wat er allemaal mogelijk is.
  • Waar komt de bezoeker vandaan?
  • Hoe komt de bezoeker op mijn website. Via Google? Social media?
  • Hoe ver heeft een bezoeker gescrold op een pagina?
  • Welke pagina’s zijn er bezocht en hoe lang bleef de bezoeker daar?
Responsive
Netjes op elk scherm

Responsive websites zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Bij responsive websites past het ontwerp van de website zich automatisch aan, aan het apparaat waar het wordt weergegeven. Jouw website wordt hierdoor een stuk gebruiksvriendelijker en gebruiksvriendelijkheid houdt bezoekers vast.

Daarnaast straft Google websites die niet responsive zijn door ze lager te ranken dan andere websites. Dit wilt u toch niet?